sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Maskeerauskalenteri: Luukku 18

Huulet

Seuraavissa luukuissa käsitellään huulimeikkejä. Entryissä mietitään kuinka huulien muotoa ja paksuutta voi muokata (ja mikä on huulien suhde ikään, niin hassulta kuin se kuulostaakin).


Huulikiilto

Aloitetaan julkistamalla omat huuleni ilman meikkiä. Suuni on hyvin pieni (kuvasta ei näe, mutta suupieleni ylettyvät vain hiemän nenän reunojen yli) ja huuleni kapeat.

Pikkuinen, meikitön suu.


Itse pidän huulikiillon käyttämisestä cossatessani naispuolisia hahmoja, sillä pelkästään silläkin saa huulista täyteläisemmät ja voi huomaamattomammin juksata silmää. Kiilto levitetään luonnollisesti koko huulten alueelle, mutta sitä voi laittaa myös hieman reunojen yli. Varo kuitenkin liikaa käyttöä, ettei suu näytä vain kuolaiselta! :D Kiilto heijastaa valoa etenkin amorinkaaressa ja näin valo "piirtää" huulten rajan ylemmäs. Lisäksi kiiltoa pidetään tyttömäisenä/nuorekkaana ratkaisuna huulimeikiksi, ja erityisesti perussöpöille shoujo-tytöille tämä on suositeltava ratkaisu. :3 Huulikiiltoja saa sekä värillisinä että värittöminä. Itse tykkään pehmeän vaaleanpunaisesta sävystä, jolla omiin huuliini tulee vähän terveempi väri. Huulikiillot harvoin tarvitsevat alleen huulirasvaa, mutta jotkut kiillot kuivattavat huulia. Pitää vain kokeilla tarvitseeko molempia.


Vähän enemmän plop!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti